Želim posvet

Prezračevanje in klimatizacija

Prezračevanje in klimatske naprave, vključno z napravo za zraka v prostoru, za kroženje zraka in zraka izmenjavo, z notranjo ventilacijo na čist sistem prezračevanje prostorov v industrijski gradnji. Poudarek je na nadzorovanih pogojih na področju uporabe, pa tudi na vidik higiene in udobja.

Sistemi za prezračevanje in klimatizacijo zagotavljajo nadzorovane pogoje in zagotavljajo, da so izpolnjene posebne zahteve področij storitev. Pravilna izbira in optimizirana zasnova vseh komponent ter uporaba sistemov za rekuperacijo toplote dodatno zagotavljata gospodarsko delovanje rastlin.

Ponujamo rešitve za razliène vrste premoženja: od prezračevanja dnevne sobe do prezračevalnega sistema v čistih prostorih v industrijski in bolnišnični gradnji.
Uporabljajo se najsodobnejše, inovativne tehnologije. Z uporabo naprednih metod pri načrtovanju in izvedbi lahko na podjetju PLANOTHERM zadovoljujemo visoke zahteve naših kupcev.

Da bi zadovoljili naraščajoče zahteve po ekologiji prezračevalnih in klimatskih sistemov, vedno bolj obračamo na alternativne in “zelene” vire energije pri njihovem delovanju.

Naše storitve na področju ventilacije + podnebje vključujejo:

  • Popolni prezračevalni sistemi

  • Visokokakovostne čistilne rešitve in industrijska obdelava zraka

  • klimatske naprave Comfort

  • prezračevalni sistemi z rekuperacijo zraka.

VAS ZANIMA VEČ?