Želim posvet

O nas

Prinesimo življenje
v zgradbe

Stavba oživi le z vsakodnevno uporabo – in zato jo je potrebno pozorno načrtovati in zasnovati.

Kot strokovnjaki za izvedbo tehnične gradbene opreme (TGO) smo si postavili nalogo optimalnega izvajanja industrijskih in individualnih objektov ter ostalih nepremičnin. Naš cilj je, da od prvega koraka, se pravi, od načrtovanja do gradnje naš celoten portfelj tehnične in gradbene opreme učinkovito planiramo in vgradimo v vaš objekt. Uporabljamo najsodobnejše tehnologije v vseh podsistemih, kot so tehnologija ogrevanja in hlajenja,prezračevanje in klimatizacija, sanitarije, elektrotehnike ali sistemi za gašenje požara. Naše strokovno znanje in izkušnje določajo našo dnevno zavezanost vaši stavbi in vrednote,
ki jih nalagamo sami.

Kot hčerinsko podjetje priznane gradbene družbe je PLANOTHERM vgrajen v mrežo izkušenj, strokovnega znanja in tržnega znanja. Poznamo izzive, ki jih zahtevajo kompleksni gradbeni projekti in smo sposobni izvajati obsežne projekte na gospodarsko optimiziran, pregleden in pravočasen način.

Motivacijo delavcev, fleksibilnost, zagotavljati doslednost v vseh korakih in fazah delovnih procesov in zavezanost sta bistvena sestavina naše korporacijske kulture.

PLANOTHERM združuje celoten obseg operativnih gradbenih storitev.

Kaj nas razlikuje: mislimo v več dimenzijah in imamo bogate izkušnje z izzivi velikih projektov. Imejt korist od naših povezanih kompetenc v vseh področjih.

Naša ponudba je namenjena predvsem naslednjim kupcem:

Individualni objekti: Stanovanja, hiše industrija, komercialne nepremičnine (pisarne, hoteli, trgovine, bolnice in zdravstveni objekti) gradnja velikih industrijskih objektov.

VAS ZANIMA VEČ?